Recreatief Totaal, editie 1 van 2011 staat online. Dit keer met o.a. een achtergrondverhaal over het verdwijnen van het merk Sunparks van de Nederlandse markt.

Recreatief Totaal, editie 1 van 2011 staat online. Dit keer met o.a. een achtergrondverhaal over het verdwijnen van het merk Sunparks van de Nederlandse markt. [caption id="attachment_944" align="alignright" width="210" caption="Recreatief Totaal 1, 2011"][/caption] Recreatief Totaal is het grootste ondernemersblad voor de recreatiesector. Het blad verschijnt zes keer per jaar en richt zich op onderwerpen die een recreatiebedrijf beter kunnen maken. De online editie is voor iedereen gratis. Naast het artikel over Sunparks, kunt u dit keer ook meer te weten komen over:

En dan zijn er natuurlijk onze vaste rubrieken: nieuws voor dagrecreatie verblijfsaccommodaties en plattelandsrecreatie, noviteiten en trends, Pleisureworld partner nieuws en vast columns over boekhouden, landscaping en de scherpe visie van Hans van Leeuwen op de toestand van de recreatiemarkt.