Op dinsdag 9 maart organiseren HISWA-RECRON, NRIT Media en de Saxion Hogeschool een online kennissessie over de toekomst van Vakantieparken in Nederland. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook een boek over dit onderwerp gepresenteerd.

Sprekers zijn onder andere Hans de Vries (Bureau voor Vernieuwing), Michiel Flooren (Saxion), Jan Lowin IJzerman (Projectleider Kwaliteitsteam VVP), Albertha Wielsma (Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven) en Kees van der Most (Trends & Tourism).

Daarnaast laten vier jonge en trotse ondernemers laten op hun bedrijf zien hoe ze inspelen op de uitdagingen van de toekomst. Deskundige moderator is Arthur van Disseldorp van HISWA-RECRON.

Boekpresentatie: Het Vakantiepark in Nederland

Onderdeel van ht programma is de presentatie van het boek 'Het Vakantiepark in Nederland. Het boek is samengesteld door Rolf Nijdam die de afgelopen jaren onderzoek deed naar de stand van zaken in de Nederlandse Bungalowmarkt.

Samengevat bestaat het boek uit een analyse van de huidige situatie (hoofdstuk 1), geeft het de geschiedenis en de toekomst van het vakantiepark weer (hoofdstuk 2 en hoofdstuk 7) en geeft het vanuit diverse perspectieven (gast, investeerder, beheerder, overheid/regio in respectievelijk hoofdstuk 3 t/m 6) context en inzicht in het verschijnsel vakantiepark.

 

Meer informatie en aanmelden: www.nritmedia.nl