Schateiland Zeumeren, het zeer grote indoor speelparadijs dat in juni 2020 failliet werd verklaard, heeft een nieuwe exploitant gekregen. Ook het Paviljoen en de Golfbaan zijn in de overeenkomst met gebiedsbeheerder Leisurelands betrokken.

Eerder al werd bekend gemaakt dat er een nieuwe exploitant was gevonden voor de kabel-waterskibaan voor recreatiegebied Zeumeren op De Veluwe.

Ondernemer Bernard ’t Jong en zijn team van belevingsexperts gaan een frisse wind laten waaien door het gebied onder de naam Expeditie Zeumeren.

Eerder hebben Bernard ’t Jong en zijn team van de oude gevangenis van Arnhem een onderneming gemaakt voor verschillende groeps- en individuele activiteiten en dat gaan we ook terugzien op Zeumeren. Bernard: “Het Schateiland is natuurlijk het uithangbord. Kinderen en families zijn binnenkort weer van harte welkom om lekker te komen spelen. Maar daarnaast gaan we nog veel meer activiteiten organiseren, zodat het ook voor ouders, bedrijven en strandbezoekers leuk wordt om naar Zeumeren te gaan”. Het Paviljoen wordt omgedoopt naar Beachclub Zeumeren, en hier kun je binnenkort terecht voor een hapje eten en verschillende barbecue arrangementen.

De komende weken zal het nog even spannend zijn wanneer het Schateiland en Beachclub Zeumeren open mogen. Bernard: “Tot die tijd is er genoeg te doen. Wij zijn volop bezig om te zorgen dat we helemaal klaar zijn op de dag van opening”. Wat er exact voor activiteiten gaan plaatsvinden op Zeumeren dat blijft nog even een verrassing. Bernard: “In de komende weken zullen wij meer bekend gaan maken en dan hopen we natuurlijk ook met een definitieve openingsdatum te komen”.

De ondernemingen worden overgenomen van de recreatieonderneming Leisurelands, eigenaar van het recreatiegebied. Directeur Kees Rutten: “Nadat Zeumeren in het voorjaar van 2020 afscheid nam van de vorige ondernemers zijn we direct op zoek gegaan naar een geschikte partij die niet alleen de bestaande activiteiten weer wil opstarten, maar ook vol met nieuwe ideeën zit om Zeumeren nóg aantrekkelijker te maken. Wij denken dat zeker gevonden te hebben met de ‘belevingsexperts’ van Expeditie Zeumeren.

Meer informatie: www.expeditiezeumeren.nl