Op camping Vreehorst troffen we een bijzondere nieuwe accommodatie aan: De Skycabin. Glamping op een hoogte van 4 meter, met uitzicht op de mooie omgeving.

De Skycabin komt uit Groot Brittanië en is daar bekend onder de productnaam Anthropod. Het is een compacte accommodatie waarin alle voorzieningen aanwezig zijn. (o.a. keuken en kleine badkamer.) De Skycabin kan worden geboekt voor gezelschappen tot maximaal vier personen. Speciaal voor camping Vreehorst is de Athropod op hoge poten gezet om te kunnen profiteren van het uitzicht.

De ontwerper, Rik Currie, heeft in het verleden o.a. ook treincabines voor de NS ontworpen en heeft bij deze ontwikkeling o.a. gekeken naar de ontwerpen van vliegtuigbouwer Bleriot. Deze achtergrond is herkenbaar in het ontwerp van de Anthropod. Doordat de constructie altijd op poten staat is het ook geschikt voor tereinen die kunnen overstromen. Het prototype  werd in 2018 voor het eerste gepsresenteerd op The Glamping Show.

De Vreehorst biedt deze unieke glamingervaring aan voor een tarief vanaf € 77,40 per nacht (op basis van 2 personen / momentopname op 14-01-2021). De eerste ervaringen van campingdirecteur Jan van der Heide zijn positief: "Gasten zijn enthousiast ondanks dat de accommodatie niet heel groot is."

Meer informatie:

www.vreehorst.nl

www.anthropods.co.uk